יום חמישי, 22 בדצמבר 2016

שקשוקה על דלורית

קצת בא לי לגוון עם ארוחת הערב וגם לדחוף אליה קצת פחמימות.
אתם מכירים אותי. אני עצלן. למי יש כוח בסוף יום כשרעבים להתחיל להשקיע?
המתכון הבא לקח לי אולי 15 דקות עבודה.


מה שקשה אולי לראות בתמונה זו שקשוקה עם גבינת גאודה וצ'דר כתומה, נחה על דלורית עם זילוף טחינה מעל.
זה מה זה פשוט:

הדלורית:
לקלף ולחצות לאורך.
12 דקות במיקרוגל.
להוציא את הגרעינים בכף.

שקשוקה:
שמן זית במחבת
1 בצל קצוץ לטגן קצת
לשפוך פנימה 1 פחית עגבניות מרוסקות Mutti, לערבב ולהביא לרתיחה
מלח, פלפל, פפריקה וכמון לפי הטעם.
שוברים פנימה 4 ביצים ומורידים לאש קטנה.
לפזר כמה פרוסות גבינת צ'דר וגאודה מעל וגם קצת זעתר.
נתתי לזה כ 15 דקות כי אני אוהב את הביצים קצת רוקדות, אבל כאמור לפי הטעם והמרקם המועדף.

בתיאבון! יצא טעים!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה