זה לא בא בקופסא ועמרי כספי לא מפרסם את זה אבל זה הרבה יותר בריא והרבה יותר טעים.
אתמול רועי אכל סלמון והשאיר בערך חצי בצלחת.
אני לא מאמין בלזרוק אוכל, בטח לא סלמון אז שמרתי במקרר ללילה. הבעיה שלסלמון של אתמול יש טעם של סלמון של אתמול. מה עושים, משדרגים?
סעודת מלכים ב 10 דקות עבודה שבכל בית קפה היו לוקחים עליה 70 ש"ח וקוראים לה ארוחת בוקר סקנדינבית.
המצרכים הדרושים הם שאריות מאתמול:
יש פה גהי, 3 ביצים, שאריות הסלמון, שאריות גבינה (צ'דר וגאודה) שנחתכה אתמול ולא נאכלה וחצי בצל (בפועל השתמשתי רק ברבע).
קוצצים בצל ומטגנים בגהי על אש קטנה ואז מוסיפים את הסלמון לעוד דקה או שתיים
טורפים את הביצים ומוסיפים להן מלח ומוזגים בעדינות מעל כך שהכל יהיה מכוסה.
לגבינה תפקיד חשוב מעבר לטעם היא מדביקה את כל החביתה/פריטטה הזו שיוצאת מאד עבה כדי שלא תתפרק.
אפשר להשתמש באיזה גבינות שרוצים, גם פרוסה של גבינה צהובה עושה את העבודה אבל חשוב שלא יהיה עבה מדי כדי שימס טוב. הקוביות בתמונה גדולות מדי ולכן קצצתי לקוביות קטנות יותר. אפשר גם לגרר אבל לא חובה.
מוסיפים פלפל גרוס ונותנים לזה לעמוד איזה 5 דקות על אש קטנה.
הופכים ונותנים עוד 2 דקות בצד השני, ולבסוף אפשר לחתוך קצת ירקות ולהוסיף גבינת שמנת לצלחת.
בתאבון!
אתמול רועי אכל סלמון והשאיר בערך חצי בצלחת.
אני לא מאמין בלזרוק אוכל, בטח לא סלמון אז שמרתי במקרר ללילה. הבעיה שלסלמון של אתמול יש טעם של סלמון של אתמול. מה עושים, משדרגים?
סעודת מלכים ב 10 דקות עבודה שבכל בית קפה היו לוקחים עליה 70 ש"ח וקוראים לה ארוחת בוקר סקנדינבית.
המצרכים הדרושים הם שאריות מאתמול:
יש פה גהי, 3 ביצים, שאריות הסלמון, שאריות גבינה (צ'דר וגאודה) שנחתכה אתמול ולא נאכלה וחצי בצל (בפועל השתמשתי רק ברבע).
קוצצים בצל ומטגנים בגהי על אש קטנה ואז מוסיפים את הסלמון לעוד דקה או שתיים
טורפים את הביצים ומוסיפים להן מלח ומוזגים בעדינות מעל כך שהכל יהיה מכוסה.
לגבינה תפקיד חשוב מעבר לטעם היא מדביקה את כל החביתה/פריטטה הזו שיוצאת מאד עבה כדי שלא תתפרק.
אפשר להשתמש באיזה גבינות שרוצים, גם פרוסה של גבינה צהובה עושה את העבודה אבל חשוב שלא יהיה עבה מדי כדי שימס טוב. הקוביות בתמונה גדולות מדי ולכן קצצתי לקוביות קטנות יותר. אפשר גם לגרר אבל לא חובה.
מוסיפים פלפל גרוס ונותנים לזה לעמוד איזה 5 דקות על אש קטנה.
הופכים ונותנים עוד 2 דקות בצד השני, ולבסוף אפשר לחתוך קצת ירקות ולהוסיף גבינת שמנת לצלחת.
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה