סוף שבוע חורפי וביתי עבר עלינו, ואחרי הרבה זמן שלא בישלתי (חוץ מהשוטף), יצא לי להכין המון דברים במטבח.
את הבולונז הזה במקרה נעמה הכינה, אני פשוט הוספתי את התוספות:
דלורית שבילתה 15 דקות במיקרו:
ו"פסטה" קישואים בשמן זית:
אחרי תקופה ארוכה שאנחנו משתמשים בעגבניות מרוסקות מקופסא לשקשוקה, החלטתי להשקיע עם תערובת עגבניות טריות, עגבניות שרי ופלפלים אדומים שקצצתי בסלייסר.
והנה ארוחת שישי רומנטית
בשבת בבוקר החלטתי ספונטנית להכין פנקייקים
ואחרי שהירקן שחט אותי במחיר של התותים של תחילת העונה, הוספתי אותם עם יוגורט יווני לחגיגה
אבל גולת הכותרת של כל הבישוליאדה, היא תשובה שלי לקמפיין נסטי "מתי בפעם האחרונה עשית משהו בפעם הראשונה?"
אתמול!
יש לי עצמות מח ועצמות רגילות במקפיא כבר ממרץ. אז קראתי על יתרונותיו הבריאותיים של ציר עצמות.
אבל במשך כמעט 9 חודשים נמנעתי מלהכין אותו.
אז בשישי קניתי חומץ תפוחים וניגשתי למלאכה לפי המדריך המצוין הזה
אמנם לא התכוננתי מספיק מראש לעסק אז הציר התבשל רק 18 שעות (עם 2 הפסקות של 3 שעות באמצע) אבל גם זה לא רע בכלל.
ככה זה נראה בהתחלה
וככה בסוף
היום נוסיף קצת למרק ירקות.
מממ...
החורף הזה מוציא ממני דברים טובים!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה