זה לא בלוג על בישול.
מצד שני, אין לי כל כך הרבה מה לכתוב על אימונים בעת האחרונה.
לא מזמן קראתי מאמר של מישהו שהפך לטבעוני. הוא כתב משהו שאני מאד מתחבר אליו. הוא כתב שהוא היה בטוח שברגע שיהפוך לטבעוני ולא יוכל לאכול עוד דברים שהיה רגיל, אז אפשרויות התזונה שלו יהיו מאד מצומצמות ולא מגוונות, ולמעשה קרה בדיוק ההפך, כי הוא כל הזמן מחפש איך לגוון.
זה בדיוק איך שאני מרגיש.
בעבר, כשהייתי ניגש לארוחה הייתי הולך על הדבר הכי קל, שמצריך כמה שפחות עבודה, ולרוב זה היה איזה לחם עם משהו. ההגבלות התזונתיות שכפיתי על עצמי בחודשיים וחצי האחרונים גורמות לי כל הזמן לחפש דברים חדשים ומעניינים, ויצא שלמעשה אני אוכל את האוכל הכי מגוון ומעניין שאכלתי אי פעם. מה שיותר מעניין זה שאני זה שהכין אותו...
אז הנה כמה דברים שעברו במטבח שלי בשבועות האחרונים.
אטריות KELP בולונז
בעבודה הקודמת שלי היינו מביאים הרבה פעמים אוכל מהבית. העובדה שכמעט כל יום אני מביא ספגטי בולונז הפכה לבדיחה. תכלס, זה הדבר היחיד שידעתי איך להכין.
מאז שאני נמנע מחיטה, לא אכלתי פסטה, ולכן גם לא היה טעם להכין בולונז.
בכמה בלוגים דלי פחמימות גיליתי את אטריות הקלפ. זו אטריה שעשויה מאצה, אין בה כמעט פחמימות (באריזה של 340 גרם יש 3 גרם פחמימות ו 18 קלוריות). הזמנתי במשלוח מ iHerb וניסיתי.
לא משנה כמה בישלתי אותה עדיין היה לה מרקם קצת "אל-דנטה", אבל כמה דקות בתוך הבולונז היא השתלבה מצוין והתרככה.
כבדי עוף ביין על מצע פירה בטטה
פה השתמשתי במתכון של חיים כהן (לפחות ככה האתר אומר) לכבדים, ופירה זה באמת לא מדע טילים.
עוף מוקפץ בחלב קוקוס וקארי ירוק
אני מת על חלב קוקוס, ובכלל מחפש הזדמנויות לעבוד עם שמן קוקוס. בסניף "לגעת באוכל" המקומי גיליתי במקרה משחת קארי ירוק. הקפצתי עם ירקות כמה דקות. אחלה מנה חורפית. האורז לעומת זאת, נשרף לי, אז יצא שנשארתי לגמרי נטול פחמימות. לא היה חסר לי.
קציצות בקר בחלב קוקוס וקארי ירוק לצד אורז אדום
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה